Ambacht

Funtioneel, veilig en duurzaam: zo hoort de werkkleding in de bouw te zijn. maar dit hoeft niet te betekenen dat het niet comfortabel en modieus kan zijn.

Wij beschikken over een ruim assortiment veiligheidskleding voor echte vakmensen en voor elke klus. Zo kan je denken aan vlamwerende kleding, ultrasterke werkbroeken voor stratenmakers of timmerlieden, maar ook T-shirts, sweaters en jassen met stretch die onder alle omstandigheden comfort en veiligheid bieden. Onze werkkleding is leverbaar in veel (kleuren)combinaties. Zo is er altijd een kleur die past bij je huisstijl. Daarnaast kunnen wij het bedrijfslogo op de kleding drukken of borduren. Zo is je personeel naast veilig ook herkenbaar.

Hieronder wat mogelijkheden voor het samenstellen van een kledingpakket, dat speciaal geschikt is voor deze branche. Neem gerust contact op voor een goed advies.

T-Shirts

Poloshirts

Overhemd

Overhemd gevoerd

Hoodie

Vest met softshell

Jack met softshell

Hoodie warme voering

Broek denim stretch

Broek denim stretch

Broek 4-weg stretch

Broek 4-weg stretch

Kort 4-weg stretch

Kort 4-weg stretch

Kort denim stretch

Kort denim stretch

Softshell Jack

Winterjas

Lichte winterjas

Winterjas

Blåkläder werkschoen

Albatros werkschoen

U-Power werkschoen

Puma werkschoen  

Handschoen gevoerd

Handschoen extra grip

Handschoen infinity

Snijbestendige

Riemen

Kniebeschermers

Sokken

Thermokleding

Werkkleding voor elke klus

Wij hebben een ruim assortiment aan werkkleding om uw klus te klaren. Onze werkkleding is beschikbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor alles uiterst geschikt is voor uw doeleinden. Wij gaan graag met u in gesprek over de verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf,