Gehoorbescherming

Gehoorproblemen staan al jaren in de top 3 beroepsziekten. Hoewel technieken om geluidsoverlast bij de bron aan te pakken steeds beter worden, blijft het noodzakelijk om je tegen lawaai te wapenen. Met goede gehoorbescherming blijf je gehoorschade een stap voor.

Komt het geluidsniveau boven de 85dB(A), dan is de werknemer verplicht gehoorbescherming te dragen en is de werkgever verplicht daarop toe te zien. Daarnaast moet de werkgever audiometrisch onderzoek aanbieden om het gehoor te monitoren.

Otoplastieken

Otoplastieken zijn op maat gemaakte oordoppen en passen daardoor gegarandeerd. De drager ervaart hierdoor geen hinder van de oordoppen terwijl hij goed beschermd wordt tegen omgevingsgeluiden .

Er zijn verschillende otoplastieken verkrijgbaar. Zo zijn er speciale otoplastieken voor communicatie, muziek, schietsport, slapen, studeren en harde omgevingsgeluiden. Elk hebben zij hun eigen unieke eigenschappen.

Wat jouw wensen en eisen ook zijn, je wilt je oren het beste beschermen om je gehoor niet te beschadigen.

Je hebt maar één paar oren, wees er daarom zuinig op!

Onze oordoppen op maat zorgen ervoor dat de otoplastiek beter past, meer comfort heeft en ontzettend duurzaam is. Daarom spreken wij ook van otoplastieken in plaats van oordoppen.

Otoplastieken aanmeten

Dat kan bij ons in de showroom:
Ieder 1e vrijdag van de maand & iedere zaterdagochtend tussen 9 en 12 uur
Voor bedrijven op locatie neem even contact met ons op voor een afspraak.

Contact

MVEA Bedrijfskleding

Crommelinbaan 3,
2142 EX Cruquius

Openingstijden showroom:
Ma t/m Vr van 12:00 tot 18:00 uur
's morgens op afspaak
Zaterdags 9:00 tot 13:00 uur


© 2021 MVEA Bedrijfskleding