Welke stijl uw zaak ook heeft, onze kleding draagt bij aan een gastvrije ontvangst.

Jouw medewerkers zijn het visitekaartje van het bedrijf. Het is daarom belangrijk dat de kleding die zij dragen niet alleen functioneel en van goede kwaliteit is, maar ook prettig draagt en representatief is. Als je medewerker zich prettig en zelfverzekerd voelt in de kleding, draagt dit bij aan de gastvrijheid.

Wij beschikken over een ruim assortiment aan moderne kleding voor dames en heren. Of het nu voor de keukenbrigade, de bediening, de facilitair medewerker of de receptionist is, onze uitgebreide collectie varieert van goede basics tot luxere items, maar altijd van een goede kwaliteit. Natuurlijk kun je bij ons ook alle benodigde accessoires bestellen, zoals een sloof of koksmuts.

Hieronder worden verschillende mogelijkheden getoond. Al deze modellen zijn leverbaar in verschillende kleuren, stoffen en designs. De speciale, duurzame stretchstoffen zijn wasbaar op hoge temperaturen (tot 95 graden) en geven een optimale bewegingsvrijheid. Zo kunnen wij voor jou een unieke combinatie creëren die perfect bij je huisstijl past.

Contact

MVEA Bedrijfskleding

Crommelinbaan 3,
2142 EX Cruquius

Openingstijden showroom:
Ma t/m Vr van 12:00 tot 18:00 uur
's morgens op afspaak
Zaterdags 9:00 tot 13:00 uur


© 2021 MVEA Bedrijfskleding