Regen & Kou

Comfort en veiligheid in extreme weersomstandigheden.

Om veilig te kunnen werken in uitzonderlijke weersomstandigheden hebben wij speciale bedrijfskleding en ‘all weather bescherming’ met high visibility details en gelaste naden. Van regenkleding tot thermokleding en van vesten tot jacks; alles in het complete assortiment is warm, comfortabel en uiteraard wind- en waterdicht.

Onze speciale collectie oerdegelijke regenkleding is onderverdeeld in drie niveaus, van zware tot zeer zware weersomstandigheden. Onze hoge kwaliteit regenkleding is voorzien van reflectie en/of high visability elementen en is ademend wat het draagcomfort verhoogt. deze regenkleding is perfect voor bouwvakkers, hoveniers, wegenbouwers, vissers en iedereen die buiten werkt.

Alle ‘all weather’ bedrijfskleding is leverbaar in verschillende kleurencombinaties en het is mogelijk de kleding te laten bedrukken voor een professionele uitstraling.

Om comfortabel te kunnen blijven werken onder zware weersomstandigheden, is goede kwaliteit thermokleding noodzakelijk. Start altijd met beschermende, zachte onderkleding direct op je huid. Een veilige en comfortabele werkuitrusting bestaat uit minimaal drie lagen (werk)kleding. Draag je drie lagen over elkaar dan blijf je warm, droog en ben je uitstekend beschermd tegen alle risico’s en omstandigheden in je werkomgeving. Neem gerust contact op voor een goed advies

Regenjas level 2

Regenjas level 2

Regenjas level 2

Regenbroek level 2

Regenjas high vis

Regenjas high vis

Regenjas high vis

Regenbroek high vis

Dames Light winterjas

Light winterjas

Winterjas

Winterparka

High vis winterparka

Winterjas high vis rood

Dames winterjas

Dames winterparka