Speciaal voor verswinkels, trendy en representatieve winkelkleding!

Jouw medewerkers zijn het visitekaartje van je winkel. Het is belangrijk dat hun kleding functioneel en van goede kwaliteit is en er ook netjes uitziet. Of je nu kleding zoekt voor in een groentewinkel, kaaswinkel of een delicatessezaak, in ons ruime assortiment is alles te vinden. Van schorten en sloven, tot buizen en blouses. Uiteraard kan je ook accessoires vinden in ons assortiment, zoals een sjaal of petje.

Wij beschikken over een ruime keuze aan kleding voor dames en heren. Kleding voor verswinkels moet sterk zijn om slijtage door bijvoorbeeld het schuren langs de toonbank te voorkomen. De stofkeuze voor werkkleding is daarom erg belangrijk. Wij hebben een brede collectie van trendy items van kwalitatief hoogwaardige stoffen. Alle stoffen zijn wasbaar op hoge temperaturen.

Hieronder worden verschillende voorbeelden van winkelkleding getoond. Al deze modellen zijn leverbaar in veel verschillende kleuren, stoffen en designs. Hiermee kan je een unieke combinatie creëren, die perfect bij jouw huisstijl past.

Contact

MVEA Bedrijfskleding

Crommelinbaan 3,
2142 EX Cruquius

Openingstijden showroom:
Ma t/m Vr van 12:00 tot 18:00 uur
's morgens op afspaak
Zaterdags 9:00 tot 13:00 uur


© 2021 MVEA Bedrijfskleding