Professionele bedrijfskleding


De juiste werkkleding voor iedere branche.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid. U wilt natuurlijk dat de bedrijfskleding voor langere tijd meegaat en er professioneel uit blijft zien. Ook bent u op langere termijn voordeliger uit, dan wanneer u continue nieuwe bedrijfskleding moet bestellen, omdat deze niet voldoet aan de kwaliteitsstandaard.

Bedrijfskleding is onderdeel van uw bedrijf en uw imago. Het geeft uw bedrijf een uniforme en professionele uitstraling. Daarnaast zorgt kwalitatieve bedrijfskleding ook voor bescherming, hygiëne en comfort aan uw medewerkers.

Hoe werken wij/ Ons werkproces


Om u het juiste advies te kunnen geven over uw bedrijfskleding, komen wij graag eerst met u in gesprek om uw wensen en eisen te bespreken voor uw bedrijf en bedrijfskleding.

Vervolgens kijken wij welke bedrijfskleding uit ons kwalitatieve assortiment het beste bij uw bedrijf past en geven wij u hier advies over.

Wanneer u akkoord gaat met ons advies, dan gaan wij over tot het organiseren van pas sessies voor al uw medewerkers. Hierdoor bent u er zeker van dat zij allemaal de juiste maat kleding krijgen.

Als de tijd rijp is en de kleding voor uw bedrijf helemaal gereed is met logo en al, dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken om uw nieuwe bedrijfskleding te komen afleveren

Bouw

logistiek

Service

Hoveniers

Schilders

Automotive

Regen & Kou

Multinorm

Horeca

Wellness

Hospitality

Dames