Multinorm - Vlamvertragend

Vlamvertragend, comfortabel, functioneel en beschermend.

Met deze werkkleding heeft u optimale bescherming tegen vlammen. Deze vlamvertragende collectie maakt gebruik van de inherente stof, waardoor de vezel in de stof niet uitgewassen kan worden. Dit maakt de kleding duurzaam, lichtgwicht, comfortabel en permanent beschermend.

Ons ruime assortiment maakt het mogelijk om verschillende vlamvertragende werkkleding te combineren, zodat uw werknemers de juiste werkkleding dragen. De werkkleding bevat stretch voor optimale bewegingsvrijheid en heeft high vis details, zodat uw werknemers gezien worden.


Wij staan klaar voor uw vragen!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie, bel ons voor een vrijblijvend gesprek +(31) 023 369 09 91 of vul hier het contactformulier in en wij nemen met u contact op.
Werkkleding voor elke klus

Wij hebben een ruim assortiment aan werkkleding om uw klus te klaren. Onze werkkleding is beschikbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor alles uiterst geschikt is voor uw doeleinden. Wij gaan graag met u in gesprek over de verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf,