Regen & Kou

High vis details, slimme functies, comfortabel en wind- en waterdicht.

De collectie regenkleding is onderverdeeld in drie niveaus. Van zware weersomstandigheden tot de aller zwaarste weersomstandigheden. Alle werkkleding is voorzien van high vis details en gelaste naden. Deze werkkleding is perfect voor bouwvakkers, hoveniers, wegenbouwers, vissers, en iedereen die buiten werkt.

Ook hebben wij een ruim assortiment aan regenkleding en “all weather bescherming” werkkleding, zodat u en uw werknemers voorbereid zijn op alle weersomstandigheden. Thermokleding, vests en jacks. Alle werkkleding en kleuren zijn te combineren en ook is het mogelijk om de kleding te laten bedrukken, zodat de werkkleding perfect bij uw bedrijf past.


Wij staan klaar voor uw vragen!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie, bel ons voor een vrijblijvend gesprek +(31) 023 369 09 91 of vul hier het contactformulier in en wij nemen met u contact op.Neem contact met ons op om meer te weten te komen over ons ruime assortiment werkkleding!

Wij hebben een ruim aanbod werkkleding in verschillende maten en kleuren. Graag praten wij met u om te kijken wat het beste is voor uw situatie. Wij helpen u uw bedrijf te kleden in stijl