bETER VOOR JE


023 3690991 info@mvea-bedrijfskleding.nl

Verkeersregelaar

Ook voor de beroepsverkeersregelaars is het gemakkelijker geworden om aangesteld te worden. Zij dragen zorg voor een goede en veilige verkeerssituatie bij tijdelijke verkeersmaatregelen. Je kunt hierbij denken aan wegwerkzaamheden of omleidingen van verkeer op de openbare weg.

Dankzij deze aanpassingen in de regeling verkeersregelaars zorgt de wetgever ervoor dat het gemakkelijker is om veilige verkeerssituaties van tijdelijke aard te creëren. De veiligheid van deze situaties is met deze kledinglijn extra gewaarborgd. Met onze kleding is de drager optimaal zichtbaar en beschermd tegen de Nederlandse weersinvloeden.

Softshell Verkeersregelaar


De softshell verkeersregelaar is een comfortabele jas, voorzien van afritsbare mouwen. Dat maakt deze jas flexibel in te zetten in verschillende weersomstandigheden.

Dankzij de 3 laags techniek is de jas waterafstotend en winddicht. Door de keuze van een hoogwaardig membraan behoudt de softshell wel zijn ademende eigenschappen.
Daarnaast geeft de deels elastische striping in combinatie met de 4-way stretch buitenstof een uitstekende pasvorm met heel veel bewegingsvrijheid.

Midi-Parka Verkeersregelaar


De verkeersregelaars Midi-Parka is ontwikkeld met prijs kwaliteit in het achterhoofd. Zo is er gekozen voor waterdichte stoffen en striping die bewezen na 50 wasbeurten zijn reflecterende vermogen nog behoud.

De Midi-Parka is uit te breiden met een uitritsbare voering en een capuchon zodat hij het hele jaar door inzetbaar is. De jas voldoet aan EN ISO 20471 klasse 3 (vanaf maat M) & EN ISO 343 3

Veiligheidsvest Verkeersregelaar

Het verkeersregelaars vest is ontwikkeld met de hoogste kwaliteit eisen in het vizier. Zo is er gekozen voor waterafstotende stof en voor industrieel wasbare reflectie van Loxy. Tevens is er gekozen voor een YKK ritssluiting wat uniek is in de markt.

Naast de hoogwaardige materialen is het vest zeer comfortabel te dragen en in de zijkant d.m.v. drukkers aan te passen aan de pasvorm van de drager.

Polo korte mouw Verkeersregelaar


Dankzij de lichtgewicht stof die zeer goed ademt en de elastische striping draagt de polo verkeersregelaar zeer comfortabel. Daarnaast is de stof behandeld met een finish die zorgt voor een antibacteriële werking. Zo krijgt lichaamsgeur geen kans.
De polo is vernieuwd en wordt uitgeleverd met 2,5cm reflectie op de mouw.

Polo Lange mouw VerkeersregelaarDankzij de lichtgewicht stof die zeer goed ademt en de elastische striping draagt de polo verkeersregelaar zeer comfortabel. Daarnaast is de stof behandeld met een pure finish die een antibacteriële werking heeft. Hierdoor krijgen zweet en lichaamsgeur geen kans.
De polo is vernieuwd en wordt uitgeleverd met 2,5cm reflectie op de mouw

Stretch worker Verkeersregelaar


De stretch worker verkeersregelaar is met recht onze meest comfortabele worker ooit. De elastische tailleband en het doek met stretch zorgen ervoor dat de worker met uw mee beweegt.
De worker is op hoge temperaturen wasbaar en blijft zelfs na 50 wasbeurten mooi van kleur.
De broek voldoet aan de EN ISO 20471 normering (klasse 1) en de RWS richtlijnen waardoor de worker flexibel inzetbaar is.

Regenbroek Verkeersregelaar


De Anchor lijn voor verkeersregelaars is pas compleet met het toevoegen van deze regenbroek. Dankzij de getapete naden en de waterdichte stof houd hij de drager geheel droog.

Gemak staat bovenaan bij deze regenbroek. Zo stapt u dankzij het elastiek gemakkelijk in deze broek en kan de drager dankzij de doortasten gebruik blijven maken van de broekzakken van de broek die eronder wordt gedragen. Tevens bied de broek een opbergzak voor een staaflamp. Zo houd de verkeersregelaar deze altijd bij de hand.

Capuchon Verkeersregelaar


De capuchon is speciaal ontwikkeld voor de parka en softshell van de verkeersregelaars lijn. Dankzij de rits is de capuchon aan de parka en softshell te bevestigen. Verder is de capuchon te sluiten d.m.v. klittenband en verstelbaar d.m.v. koord en koordstoppers.