Uw werkkleding, uw visitekaartje

Een professionele vakman linkt zijn naam graag aan professionele werkkleding. Uw bedrijfsnaam mag daarom niet ontbreken op de kleding. Dus waarom niet iets extra's doen door uw logo op uw kleding te borduren of drukken. Bij MVEA Bedrijfskleding zetten wij ons in om u mooie, uniforme bedrijfskleding te leveren en bieden u daarom een "in-huis" service voor bedrukken en borduren. Het plaatsen van een bestelling gaat bij ons heel makkelijk en soepel en herhalingsorders heeft u snel in huis.
Pas Service

Wanneer u voor onze kledinglijn en diensten kiest, zullen wij de werkkleding middels een pas-sessie bij alle medewerkers aanmeten en dit vastleggen in ons systeem, zodat bij een nieuwe bestelling alle maten per medewerker al bekend zijn.
Nieuwe medewerkers kunnen bij u of bij ons hun nieuwe werkkleding passen, voordat deze besteld wordt.

Borduren

Ons borduurwerk is van hoge kwaliteit. Perfect om de bedrijfskleding een nóg professionelere uitstraling te geven. De prijs voor het borduren van het logo varieert met het aantal steken. Borduurprijzen zijn op aanvraag.

Bedrukken

Wij gebruiken altijd warmtetransfers die scherpe contouren hebben en bestand zijn tegen veelvuldig wassen. De prijs is afhankelijk van het aantal bestelde transfers, het formaat en het aantal kleuren in de transfer/het logo.
Transfers kunnen op de meeste stoffen geplaatst worden en zijn wasbaar tot 95°, kunnen in de droogtrommel en zijn chemisch te reinigen

Was Service

In samenwerking met onze partners bieden wij u onze wasservice, wij regelen en zorgen voor alle handelingen die nodig zijn zodat uw bedrijfskleding weer schoon en droog op locatie is.


Special Service

Wij bieden ook diverse andere services aan onze klanten, omdat we weten hoe belangrijk het is om de best mogelijke opties te bieden voor hun werkomgeving. Voor ons is zelfs het kleinste verzoek belangrijk en zijn tevreden te weten dat we hebben geholpen om een verschil te maken. Zo bieden wij special services aan zoals: verlengen/inkorten, extra versterking op knieën, reflecterende tape voor extra zichtbaarheid en we sorteren de kleding op medewerker.

Kleding Beheer Systeem

Het beheren en bewaken van het budget voor de bedrijfskleding van uw medewerkers kan u veel tijd en geld kosten.
Door gebruik te maken van ons Kleding Management Software systeem bespaart u veel tijd en geld.
Uw medewerkers kunnen met hun eigen unieke inlogcode het door u bepaalde kleding en PBM assortiment bestellen zonder dat zij hun budget overschrijden.
Middels het ID systeem wordt u als inkoper en beheerder volledig ontzorgt en ziet u de voorraad van uw kleding.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie, bel ons voor een vrijblijvend gesprek +(31) 023 369 09 91 of vul hier het contactformulier in en wij nemen met u contact op.