Welkom bij MVEA Bedrijfskleding!
+(31) 023 369 09 91
info@mvea-bedrijfskleding.nl
Crommelinbaan 3,
2142 EX, Cruquius

Diensten

Meet service

Als uw maat er niet bij zit, kunt u ook werkkleding op maat laten maken bij ons! Mogelijke opties zijn in- en uitnemen, langer of korter maken van mouwen en broekspijpen.

Pas service

Wij laten u altijd passen vóór aankoop van uw kleding of schoenen dit kan bij ons in de showroom of bij u op locatie.  Bij aanschaf van schoenen maken wij eerst een voetscan om te kijken welke zool voor u het beste comfort geeft.

Was service

In samenwerking  met onze partners bieden wij u onze wasservice, wij regelen en zorgen voor alle handelingen die nodig zijn zodat uw bedrijfskleding weer schoon en droog op locatie is.

Bedrukken & borduren

Wij zijn gespecialiseerd in het personaliseren van bedrijfskleding en bedrukken of borduren van logo’s en bedrijfsnamen in eigen beheer.

Heeft u nog géén eigen logo? Wij werken samen met grafische vormgevers die dit voor u kunnen realiseren.

KMS Kleding Management Software 

Het beheren en bewaken van het budget voor bedrijfskleding van uw medewerkers kan u veel tijd en geld kosten. Door gebruik te maken van ons Kleding Management Software systeem bespaart u veel tijd en geld. Uw medewerkers kunnen met hun eigen unieke inlogcode het door u bepaalde kleding- en PBM assortiment bestellen zonder dat zij hun budget overschrijden.