Primeur in Nederland

Zeg Nee tegen vermoeide en pijnlijke voeten en Ja tegen de Foot Stop Service voetscan!

Goed nieuws! MVEA Bedrijfskleding is de 1e geautoriseerde dealer in Nederland met de Foot Stop Service voetscanner by Jalas!.
Met deze 3D voetscanner kunnen wij in één oogopslag zien welk deel van uw voet de meeste belasting draagt.


Repetitive Strain Injury (RSI) en aandoeningen van het bewegingsapparaat vormen waarschijnlijk het grootste werkgerelateerde probleem in de westerse wereld.

JALAS heeft gekozen voor een integrale aanpak van schoenen en inlegzolen.
FootStop Service functioneert als een vorm van preventieve gezondheidszorg. Deze service moet echter niet gezien worden als vervanging van medische behandeling van reeds opgelopen letsels.
De anatomische inlegzolen van JALAS lossen veel problemen op, maar niet alle. Voor mensen met ernstige voetproblemen zijn orthopedisch geteste inlegzolen noodzakelijk.

  • Met FootStop Service kunnen voeten snel en eenvoudig worden geanalyseerd.
  • U kunt uw voeten laten scannen met uw sokken aan.
  • De scanner registreert in slechts enkele minuten de holte van de voet en de afmetingen en drukpunten van de voeten.
  • De resultaten zijn direct beschikbaar. Het scherm geeft weer hoe en waar de voeten onder druk staan en of de holte te laag, te hoog of daar tussenin zit.
  • Wij helpen u bij het uitzoeken van de juiste schoenen en zolen.
In veel gevallen kunnen individueel ontworpen orthopedische zolen worden vermeden door het gebruik van JALAS FSS-inlegzolen – beschikbaar voor lage, middelgrote en hoge voetholtes.

Wij maken graag een afspraak voor een scan, dit kan bij ons in de showroom of bij u op locatie voor uw medewerkers.


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie, bel ons voor een vrijblijvend gesprek +(31) 023 369 09 91 of vul hier het contactformulier in en wij nemen met u contact op.