Trendy en moderne horecakleding!

Uw medewerkers zijn uw visitekaartje. Hun kleding moet niet alleen functioneel en van goede kwaliteit zijn, maar er ook representatief uitzien. Wij beschikken over een ruime keuze aan kleding voor dames en heren. Van rok, pantalon, blouse en overhemd tot koksjas en koksbroek. Of het nu voor de keukenbrigade, de bediening, de facilitair medewerker of de receptionist is… onze collectie varieert van goede basics tot luxere, trendy items. En natuurlijk kunt u bij ons ook alle accessoires bestellen, zoals een sloof of koksmuts.

Er zijn o.a. speciale stretchstoffen ontwikkeld, die heet wasbaar zijn (tot 85graden). Deze stretchstoffen geven een optimale bewegingsvrijheid en zijn tegelijkertijd toch zeer duurzaam en zeer goed wasbaar. Deze stoffen zijn er in vele trendy kleuren op voorraad voor een snelle productie van uw bedrijfskleding. Al vanaf 3 stuks kunnen wij uw eigen kleding samenstellen en zo voor een unieke bedrijfsuitstraling zorgen. Wij bieden trendy modellen en keuzes uit meer dan 80 kleuren en designs.

Hieronder worden verschillende voorbeelden van horecakleding getoond. Al deze modellen zijn leverbaar in vele verschillende kleuren, stoffen en designs. Hiermee kunt u een unieke combinatie creëren, die perfect in uw huisstijl past.

Wij staan klaar voor uw vragen!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie, bel ons voor een vrijblijvend gesprek +(31) 023 369 09 91 of vul hier het contactformulier in en wij nemen met u contact op.