Trendy en moderne kapperskleding!

Uw medewerkers zijn uw visitekaartje. Hun kleding moet niet alleen functioneel en van goede kwaliteit zijn, maar er ook representatief uitzien. Modern, trendy, vlekbestendig en comfort zijn belangrijke kenmerken voor geschikte kapperskleding. Zo hebben wij een unieke stof, die gegarandeerd bestendig is tegen alle kapperschemicaliën. Onze kapperskleding heeft dan ook geen uitgebeten vlekken als er per ongeluk waterstofperoxide geknoeid wordt. Niet voor niets is dit onze meest verkochte stof aan meerdere kappersscholen. Zo lopen de leerlingen er alle studiejaren mooi en representatief bij.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je passend en creatief advies geven die geheel aansluit bij je huisstijl. Wij denken mee over wat het beste past binnen je bedrijf, waarbij we kwaliteit en functionaliteit niet uit het oog verliezen.

Wij staan klaar voor uw vragen!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie, bel ons voor een vrijblijvend gesprek +(31) 023 369 09 91 of vul hier het contactformulier in en wij nemen met u contact op.