Trendy en moderne winkelkleding!

Uw medewerkers zijn uw visitekaartje. Hun kleding moet niet alleen functioneel en van goede kwaliteit zijn, maar er ook representatief uitzien. Wij beschikken over een ruime keuze aan kleding voor dames en heren. Of je nu kleding zoekt voor in een groentewinkel, kaaswinkel, bakkerswinkel of een delicatessezaak, in ons ruime assortiment is alles te vinden. Van schorten en sloven, tot buizen en blouses. Kleding voor verswinkels moet sterk zijn om slijtage door bijvoorbeeld het schuren langs de toonbank te voorkomen, de stofkeuze voor werkkleding is daarom erg belangrijk. Wij hebben een trendy assortiment met sterke en kwalitatief hoogwaardige stoffen. Al onze stoffen zijn heet wasbaar en hebben we in vele trendy kleuren op voorraad voor een snelle productie van je verswinkelkleding.
Onze collectie varieert van goede basics tot luxere, trendy items. En natuurlijk kunt u bij ons ook alle accessoires bestellen, zoals een sjaal of petje.

Al vanaf 3 stuks kunnen wij uw eigen kleding samenstellen en zo voor een unieke bedrijfsuitstraling zorgen. Wij bieden trendy modellen en keuzes uit meer dan 80 kleuren en designs.

Hieronder worden verschillende voorbeelden van horecakleding getoond. Al deze modellen zijn leverbaar in vele verschillende kleuren, stoffen en designs. Hiermee kunt u een unieke combinatie creëren, die perfect in uw huisstijl past.

Wij staan klaar voor uw vragen!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie, bel ons voor een vrijblijvend gesprek +(31) 023 369 09 91 of vul hier het contactformulier in en wij nemen met u contact op.