bETER VOOR JE


023 3690991 info@mvea-bedrijfskleding.nl

Mooie kleding die past bij jouw welness uitstraling.

Jouw medewerkers zetten zich dagelijks in de gasten zo veel mogelijk in de watten te leggen. Het is daarom belangrijk dat de kleding die zij dragen niet alleen functioneel en van goede kwaliteit is, maar ook prettig draagt en representatief is.

Wij leveren kleding voor mensen die zich met hun beroep identificeren. In de branche van beauty en welness is mooie, schone en hoogwaardige bedrijfskleding daarom van ongekend belang.

Wij beschikken over een ruim assortiment aan kleding voor dames en heren. Van pantalon en poloshirt tot tuniek en blouse. Of het nu voor de kapper, de masseur of schoonheidsspecialiste is, onze collectie varieert van goede basics tot luxere items waarbij kwaliteit prioriteit heeft. Daarnaast leveren wij ook comfortable, mooie werkschoenen voor mensen die een groot deel van de werkdag staand doorbrengen.

Een aantal mogelijkheden zie je hieronder. De speciale stretchstoffen zijn wasbaar op hoge temperaturen (tot 95 graden) en bieden optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast zijn de stoffen zeer duurzaam en leverbaar in verschillende modellen, designs en meer dan 80 verschillende kleuren. Zo kunnen wij een unieke combinatie creëren, die perfect in de uitstraling van jouw bedrijf past.

Met jouw logo of slogan op de bedrijfskleding krijgt je bedrijf de aandacht die het verdient. Wij denken graag met je mee over de beste bedrukkingsopties voor jouw organisatie.