Trendy en moderne Wellness kleding.

Uw medewerkers zijn uw visitekaartje. Hun kleding moet niet alleen functioneel en van goede kwaliteit zijn, maar er ook representatief uitzien.
Wij leveren kleding voor mensen zoals jij, die zich met hun beroep identificeren. Die zich met plezier voor de volle 100% inzetten en dit hoge niveau ook van hun kleding verwachten.
Wij beschikken over een ruime keuze aan kleding voor dames en heren. Van pantalon, poloshirt, tunieken, blouses, overhemd en jacks. Of het nu voor de kapper(ster), de masseur, masseuse of schoonheidsspecialiste is… Onze collectie varieert van goede basics tot luxere, trendy items. En uiteraard leveren wij ook comfortable werkschoenen.

Er zijn o.a. speciale (stretch)stoffen ontwikkeld, die heet wasbaar zijn (tot 95graden). Deze (stretch)stoffen geven een optimale bewegingsvrijheid en zijn tegelijkertijd toch zeer duurzaam en zeer goed wasbaar. Deze stoffen zijn er in vele trendy kleuren op voorraad voor een snelle levering van uw bedrijfskleding.

Hieronder worden verschillende voorbeelden van wellnesskleding getoond. Deze modellen zijn leverbaar in vele verschillende kleuren, stoffen en designs. Hiermee kunt u een unieke combinatie creëren, die perfect in uw huisstijl past.

Wij staan klaar voor uw vragen!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie, bel ons voor een vrijblijvend gesprek +(31) 023 369 09 91 of vul hier het contactformulier in en wij nemen met u contact op.