bETER VOOR JE


023 3690991 info@mvea-bedrijfskleding.nl

Pas Service

Wij bieden u onze pas service aan. Wanneer u voor onze kwalitatieve kledinglijnen en diensten kiest, zullen wij een pas-sessie inplannen, zodat alle medewerkers de juiste maat dragen. Deze maten leggen wij vast in ons systeem, zodat bij een volgende bestelling de maten per medewerker bij ons bekend zijn. Dit zorgt ervoor dat u uw nieuwe bestelling sneller kunt ontvangen. Wanneer u nieuwe medewerkers heeft, kunnen zij de bedrijfskleding bij ons of bij u passen, voordat u deze bestelt.

.

Borduren

Ons borduurwerk is van hoge kwaliteit. Het blijft voor zeer lange tijd mooi en is perfect om de uitstraling van uw bedrijfskleding naar een hoger niveau te tillen. De prijs voor het borduren van uw logo is afhankelijk van het aantal steken dat hiervoor nodig is. Deze borduurprijzen zijn op aanvraag.

BEDRUKKEN

Wij gebruiken altijd warmtetransfers met scherpe contouren en die bestand zijn tegen veelvuldig wassen, zodat uw bedrukking voor lange tijd mooi blijft. Transfers zijn geschikt voor de meeste stoffen en zijn wasbaar tot wel 95. Ook is het droogtrommelbestendig en is het chemisch te reinigen.
De prijs voor het bedrukken is afhankelijk van het formaat, aantal kleuren, het logo en het aantal bestelde transf ers. Deze bedrukprijzen zijn op aanvraag

Foot Stop Service FSS

We hebben een holistische benadering van schoenen en inlegzolen. U kunt ook gebruik maken van onze FootStopService voetscanner om u te helpen. Het maakt het makkelijker om uit te proberen welke schoenen en inlegzolen het beste werken voor uw voeten.

Met onze FootStopServe (FSS) voetscanner kunt u letsel voorkomen dat zich voordoet als de voet zich abnormaal spant. Dit betekent dat FSS werkt als een vorm van preventieve gezondheidszorg. Het is echter geen vervanging van medische behandeling van verwondingen die al hebben plaatsgevonden.

Special Service

Wij weten hoe ontzettend belangrijk het is om de best mogelijke opties te bieden voor elke werkomgeving en branche. Wij nemen al uw verzoeken serieus ook de allerkleinste en wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent. Wij maken graag voor u het verschil. Daarom bieden wij special services aan. Denk hierbij aan: verlengen/inkorten van de bedrijfskleding, extra versterking op bepaalde plekken, reflecterende tape voor extra zichtbaarheid en sorteren wij de kleding op medewerker.

Kleding Beheer Systeem

Wilt u veel tijd en geld besparen? U hoeft niet langer het budget voor de bedrijfskleding van uw medewerkers te beheren en te bewaken. Maak dan gebruik van ons Kleding Management Systeem. Met een persoonlijke inlogcode voor alle medewerkers kunnen zij zelf de door u uitgekozen bedrijfskleding en PBM bestellen, zonder dat zij het budget overschrijden.
Door ons ID-systeem nemen wij uw zorgen weg als inkoper en beheerder en kunt u de voorraad van uw bedrijfskleding bekijken.

Uw werkkleding, uw visitekaartje

Een professionele vakman linkt zijn naam graag aan professionele werkkleding. Uw bedrijfsnaam mag daarom niet ontbreken op de kleding. Dus waarom niet iets extra's doen door uw logo op uw kleding te borduren of drukken. Bij MVEA Bedrijfskleding zetten wij ons in om u mooie, uniforme bedrijfskleding te leveren en bieden u daarom een "in-huis" service voor bedrukken en borduren. Het plaatsen van een bestelling gaat bij ons heel makkelijk en soepel en herhalingsorders heeft u snel in huis.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie, bel ons voor een vrijblijvend gesprek +(31) 023 369 09 91 of vul hier het contactformulier in en wij nemen met u contact op.