Handschoenen

Een goede bescherming van je handen tijdens je werk is heel belangrijk. Een ongeluk zit in een klein hoekje. De werkhandschoenen zijn zorgvuldig ontwikkeld met focus op comfort, prijs/kwaliteit en duurzaamheid. Wij hebben een compleet pakket handschoenen samengesteld waardoor wij voor bijna alle toepassingen en wensen een passende handschoen hebben.
Op deze pagina vindt u een greep uit ons assortiment, wilt u meer? vraag de catalogus aan.

Wij staan klaar voor uw vragen!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie, bel ons voor een vrijblijvend gesprek +(31) 023 369 09 91 of vul hier het contactformulier in en wij nemen met u contact op.

TEGERA® 8801 INFINITYSynthetische handschoen, Nitrielschuim, Aqua PU, Handpalm gedompeld, Schuimgrippatroon, 15 gg, Nylon, Spandex, Cat. II, Zwart, Geel, Weerstaat contacthitte tot 100°C, DMF-vrij, voor assemblagewerk


TEGERA® 8803 INFINITYSynthetische handschoen, Nitriel, Nitrielschuim, Aqua PU, 3/4 gedompeld, Dubbel gedompeld, Schuimgrippatroon, 18 gg, Nylon, Spandex, Cat. II, Zwart, Geel, Weerstaat contacthitte tot 100°C, DMF-vrij, Olie- en vetbestendig, voor assemblagewerk

TEGERA® 8804 INFINITY


Synthetische handschoen, Nitriel, Nitrielschuim, Aqua PU, Volledig gedompeld, Dubbel gedompeld, Schuimgrippatroon, 18 gg, Nylon, Spandex, Cat. II, Zwart, Geel, Weerstaat contacthitte tot 100°C, DMF-vrij, Olie- en vetbestendig, voor assemblagewerk

TEGERA® 8805 INFINITYSnijbestendige handschoen, Nitrielschuim, Aqua PU, Handpalm gedompeld, Schuimgrippatroon, 18 gg, Koolstof, CRF® Technologie, Nylon, Roestvast-staalvezelgaren, Cat. II, Grijs, Geel, Weerstaat contacthitte tot 100°C, DMF-vrij, Anatomisch ontworpen, voor assemblagewerk
Allround nitrilcoating


Blåkläder 2934
Een uiterst functionele en veelzijdige handschoen met nitrilcoating die het meest geschikt is voor montage- of constructiewerk. De zeer handige, flexibele en medium grove allround handschoen heeft een soepele en zeer goede grip, die geschikt is voor werk in olieachtige omgevingen.
Allround Nitril gedompeld

Blåkläder 2935

Een uiterst functionele handschoen met nitrilcoating die het meest geschikt is voor werkzaamheden in montage of constructie. De zeer bruikbare, flexibele en medium grove allround handschoen heeft een zeer goede grip bestaande uit nitril stippen, wat een betere grip geeft in olieachtige omgevingen.

Allround PU-GediptBlåkläder 2900

Dunne werkhandschoenen, ideaal voor precisiewerk en lichte montagewerkzaamheden. Synthetische handschoen, handpalm ondergedompeld in polyurethaan. Het materiaal op de handpalm biedt ook bepaalde weerstand tegen olie en vet en de achterkant van de handschoen wordt geventileerd.
Ook in zwart leverbaar

Allround NitrilcoatingBlåkläder 2940

Handschoen met nitrilcoating voor ruwer werk in de bouw, beton en transport. De stevige handschoen is water- en oliebestendig in de binnenhand en op de vingers en zelfs tot aan de knokkels. Meest geschikt voor werk in olieachtige, vuile en natte omgevingen als het gaat om de echt zware taken.