Dit bieden wij bij MVEA:

Krijg eerlijk advies

Als bedrijfskledingspecialist zijn wij goed op de hoogte van die nieuwste items, regels en producten. U hoeft niet zelf op zoek naar de beste oplossing voor uw bedrijf, wij staan voor u klaar en geven eerlijk advies. Dit hoeft niet per se de duurste oplossing te zijn, wij vinden het belangrijker dat het werkt voor uw bedrijf

Kledingmanagement systeem

Tijdens de passessie noteren wij alle maten van uw medewerkers. U hoeft niks bij te houden. Door ons handige kleding management systeem (KMS) heeft u in één overzicht al uw medewerkers bij elkaar. De maten en het pakket hebben wij hierin verwerkt. Super handig en snel bestellen!

Alles bij 1 leverancier

Wij kleden uw bedrijf in stijl van top tot teen en kunnen voor uw bedrijf alles leveren op gebied van werkschoenen, bedrijfskleding en persoonlijke bescherming. Geen gedoe met meerdere leveranciers! Van sok tot adembescherming; wij hebben het in huis!

De beste logo’s

 Wij werken met transfers die speciaal zijn gemaakt voor de hoge eisen die we stellen aan bedrijfskleding: onder andere; chemisch wasbaar, tot 85 graden in wasmachine, rekbaar en zelfs strijken. Borduren gebeurd bij ons lokaal, zo houden wij de snelheid in ons proces. 

dameswerkkleding

Wij vinden het belangrijk dat de vrouwen in goede werkkleding aan de slag kunnen. Daarom hebben wij een uitgebreide lijn speciaal voor de hardwerkende dames. Van schoen tot jas, alles speciaal voor het vrouwenlichaam gemaakt.

hulp bij pijnlijke voeten

Wij beschikken over speciale voetmeetaparatuur, speciaal voor werkschoenen. Veel klachten ontstaan door verkeerd schroeisel. Door dit goed op te meten, en daarbij de juiste schoen of (semi-orthopedische) zool aan te bieden voorkom je veel van deze klachten. 

Wij hebben in ons assortiment veiligheidsschoenen met speciale eigenschappen zoals extra breed, extra smal en bijzonder goede demping. Zo kunnen wij onze klanten optimaal helpen aan de goede werkschoen. 

Advies

Doordat wij nauw samenwerken met onze A-merk bedrijfskledingmerken zijn wij goed op de hoogte van het hele assortiment en alle eigenschappen waardoor we goed advies kunnen geven. Ook hebben wij regelmatig bijscholing om als bedrijfskledingspecialist te kunnen werken. Wij kunnen bij u op locatie langskomen of u komt in onze showroom onder het genot van een kop koffie met ons bekijken wat de wensen zijn. U ontvangt van ons een vrijblijvend advies en offerte.