Wie zijn wij?

MVEA Bedrijfskleding is specialist in bedrijfskleding. In ons ruime bedrijfspand in Woonboulevard Cruquius kunt u in alle rust onze uitgebreide bedrijfskledinglijnen bekijken en passen: van functionele veiligheidsbroeken tot representatieve winkelkleding. Dankzij onze persoonlijke aandacht en het brede assortiment in onze showroom, kunnen wij voor iedereen een mooi, betaalbaar assortiment samenstellen. In grote en kleine hoeveelheden, maar ook voor zzp’ers.

MVEA Bedrijfskleding levert bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en andere accessoires voor elke beroepsgroep. Of u nu stoere bedrijfskleding zoekt voor de bouw, of modieuze kleding voor de horeca- of wellness-sector… MVEA Bedrijfskleding levert het. Wilt u uw bedrijfslogo op de bedrijfskleding? Wij zijn gespecialiseerd in het personaliseren van bedrijfskleding en bedrukken of borduren logo’s en bedrijfsnamen in ons eigen atelier.

Onze Specialisatie

89% Complete
93% Complete
94% Complete
87% Complete
89% Complete
87% Complete

Horeca & Wellness

In de horeca en wellness zijn uw medewerkers het visitekaartje. De kleding moet niet alleen functioneel en van goede kwaliteit zijn, maar er ook representatief uitzien. MVEA Bedrijfskleding beschikt over een ruime keuze aan kleding voor dames en heren. Van rok, pantalon, blouse en overhemd tot koksjas en koksbroek. Uw medewerkers zien er in onze bedrijfskleding uit om door een ringetje te halen. Of het nu voor de keukenbrigade, de bediening, de schoonheidsspecialiste of de medewerkers in de spa is. Onze collectie varieert van goede basics tot luxere, trendy items. En natuurlijk kunt u bij ons ook alle accessoires bestellen, zoals een sloof of koksmuts.

Bouw, Service en Industrie

In de bouw, service en industrie moet werkkleding allereerst functioneel, veilig en duurzaam zijn. Hier kunt u bij MVEA Bedrijfskleding kiezen uit betrouwbare, modieuze merken die wij  kunnen leveren in uw eigen huisstijlkleuren. Inclusief uw bedrijfslogo en bijvoorbeeld de naam of functie van uw werknemer. Ons ruime assortiment veiligheidskleding, vlamwerende kleding, ultrasterke werkbroeken, shirts, sweaters en jassen maakt het mogelijk om mooie combinaties te maken: in dezelfde kleur of juist in veel verschillende tinten.

Veiligheid

In sommige beroepsgroepen is het van essentieel belang dat uw werknemers voor hun eigen veiligheid goed zichtbaar zijn. Als uw mensen bijvoorbeeld in de openlucht werken (zoals vuilnismannen of hoveniers) of langs de openbare weg (zoals bouwvakkers en wegwerkers), is goede high visual werkkleding een must. Reflecterende stroken op werkkleding zijn onmisbaar bij werken tijdens slechte weersomstandigheden of als het schemerig of helemaal donker is. In onze showroom kunt u kiezen uit een groot assortiment functionele bedrijfskleding, zoals reflecterende jacks, signalatie overalls en kleding die bestand is tegen extreme weersomstandigheden of vloeibare chemicaliën.

MVEA-Bedrijfskleding is divers

Persoonlijke touch: MVEA Bedrijfskleding is gespecialiseerd in het personaliseren van bedrijfskleding. Wij leveren kleding voor iedere branche, ieder budget en iedere smaak in uw eigen huisstijlkleuren, met bedrijfslogo en functie of naam van uw medewerker. Alles wordt in eigen atelier bedrukt of geborduurd.

Werkschoenen en werkhandschoenen: Onze hoogwaardige werkschoenen en veiligheidsschoenen (met of zonder stalen neus) maken werken in uitdagende omgevingen een stuk veiliger. En voor het beschermen van de kwetsbare handen en vingers van uw medewerkers levert MVEA Bedrijfskleding werkhandschoenen voor elk type werk. Van latexhandschoenen voor fijn werk tot robuuste lederen handschoenen voor het zwaardere werk.

Ontzorgen: MVEA Kleding Management Software

Het beheren en bewaken van het budget voor de bedrijfskleding van uw medewerkers kan u veel tijd en geld kosten.

Door gebruik te maken van ons Kleding Management Software systeem bespaart u veel tijd en  geld.

Uw medewerkers kunnen met hun eigen unieke inlogcode het door u bepaalde kleding en PBM assortiment bestellen zonder dat zij hun budget overschrijden.0