MVEA – Met Veel Extra Aandacht:

Voordat ik begon met MVEA werkte ik als administrateur/inkoper bij verschillende bedrijven. Daar viel het mij op dat er vaak zeer versnipperd werd ingekocht: broeken van de ene, truien van de andere en schoenen van weer een andere leverancier.

Mijn insteek voor MVEA is een klant zoveel mogelijk proberen te bedienen vanuit één merk. Zo kwam ik bijna 10 jaar geleden uit bij Blåkläder. Blåkläder heeft diverse kwaliteitslijnen met gelijkvormige uitstraling. Zo kunnen we voor onze klanten (aannemers, schilders, bouwbedrijven, automotive, beveiliging, koelhuizen) makkelijk één pakket samenstellen. Dat is voor de inkoop, maar ook voor de medewerkers veel overzichtelijker. Blåkläder is Zweeds voor blauwe kleding en is het topmerk uit onze collectie bedrijfskleding. En het is natuurlijk allang niet meer alleen maar blauw. Integendeel, ze hebben een hele range aan kleuren die goed kunnen aansluiten op de huisstijl van uw bedrijf. Als je door het Zweedse merk aan ‘veiligheid’ moet denken, dan klopt dat. Wij willen kleding, schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen verkopen waar je onder alle omstandigheden vertrouwd mee kunt werken.

Inmiddels hebben we naast Blåkläder nog meer TOP merken zoals: Jalas en Tegera (van Ejendals uit Zweden), Puma, Albatros, Segers, Delta Plus ….

Veilige kleding en schoeisel moet wél goed zitten en het moet er toch ook mooi uitzien. Het belangrijkste deel van ons werk bestaat dan ook uit adviseren over de mogelijkheden. Ik ontvang mijn klanten graag hier in de showroom: om te laten zien wat er allemaal is, maar ook om rustig het gesprek te voeren over het gebruik en het draagcomfort. Bedrijfskleding is er in allerlei soorten en maten die allemaal zijn toegesneden op het soort werk dat je ermee doet. Comfort, slijtvastheid en veiligheid kunnen wij voor iedere bedrijfstak op de juiste manier combineren.

eRIK aaRTS
EIGENAAR MVEA BEDRIJFSKLEDING