MVEA biedt hoogwaardige bedrijfskleding voor beveiligers

Beveiligers spelen een belangrijke rol in onze samenleving. Ze zorgen voor de veiligheid van mensen en eigendommen, en ze zijn vaak de eersten die in actie komen bij onveilige situaties. Daarom is het belangrijk dat beveiligers beschikken over bedrijfskleding die aan hun specifieke behoeften voldoet.

MVEA begrijpt dat goede bedrijfskleding een essentiële rol speelt in het waarborgen van de veiligheid, professionaliteit en comfort van beveiligers. Daarom bieden we een breed scala aan kledingopties die niet alleen voldoen aan de vereisten van het vakgebied, maar ook de prestaties en het welzijn van beveiligers verbeteren.

Onze kleding is ontworpen met de volgende zaken in gedachten:

 • Professionele uitstraling: Onze bedrijfskleding is ontworpen om een representatieve en professionele uitstraling te bieden. Dit draagt bij aan het creëren van een gevoel van vertrouwen en respect bij zowel klanten als het publiek.
 • Veiligheid en bescherming: Onze kleding is uitgerust met eigenschappen zoals verstevigde stoffen, reflecterende elementen en bescherming tegen specifieke risico’s, zoals vlamvertraging. Dit helpt beveiligers om veilig en goed zichtbaar te blijven, zelfs in uitdagende omgevingen.
 • Comfort en bewegingsvrijheid: Het werk van beveiligers vereist vaak langdurige inzet en veel beweging. Onze kleding is gemaakt van hoogwaardige materialen die comfortabel zijn en uitstekende bewegingsvrijheid bieden. Dit zorgt ervoor dat beveiligers zich op hun gemak voelen en efficiënt kunnen werken gedurende de hele dag.
 • Functionele ontwerpen: Onze kleding is ontworpen met handige zakken en compartimenten, zodat beveiligers essentiële items gemakkelijk kunnen meenemen en altijd binnen handbereik hebben.
 • Duurzaamheid: De werkomgeving van beveiligers kan veeleisend zijn, en daarom is het belangrijk dat hun kleding bestand is tegen slijtage en lang meegaat. Onze kleding is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en bestand zijn tegen de uitdagingen die beveiligers tegenkomen.

Daarnaast bieden we ook steekwerende vesten en BOA-kleding aan. Deze producten zijn speciaal ontworpen voor beveiligers die te maken krijgen met specifieke risico’s, zoals steekincidenten of geweld.

Otoplastieken met portofoonaansluiting

Beveiligers, presentatoren, politieagenten en festivalmedewerkers weten het: onopvallende communicatie is essentieel voor hun werk. Met verwisselbare Portofoon-Otoplastieken van MVEA is dat geen probleem meer. Deze gehoorbescherming is speciaal ontworpen voor gebruik met een portofoon. Het geluid wordt direct naar uw oor getransporteerd, waardoor u alles perfect kunt verstaan.

De Otoplastieken zijn gemaakt van glad acrylaat, waardoor ze gemakkelijk in het oor te plaatsen zijn. Ze zijn ook zeer comfortabel, waardoor u ze de hele dag kunt dragen.

Een ander voordeel van de Otoplastieken is dat ze voorzien zijn van een apart filter. Dit filter zorgt ervoor dat u het omgevingsgeluid kunt horen, maar dat u toch goed kunt communiceren met uw collega’s.

Kortom, met verwisselbare Portofoon-Otoplastieken van MVEA bent u verzekerd van onopvallende en effectieve communicatie.

.

Maak een afspraak en laat uw otoplastieken bij ons aanmeten.

 • Maak een afspraak 
 • Kom langs in onze showroom
 • Doorspreken welke autoplastiek voor u geschikt is
 • Wij controleren uw gehoorgang 
 • We maken een mal van uw gehoorgang, hiermee maakt de fabrikant de otoplastiek. 
 • Zodra deze klaar is bellen wij u op, u kan het komen ophalen of sturen wij het naar u op. 
Laden...

Voor meer informatie, maak een afspraak en kom langs in onze showroom.