De perfecte hospitality uniformen

Welkom in de wereld van SUNWILL – een Deens bedrijf dat sinds 1963 toegewijd is aan het leveren van hoogwaardige uniforms voor diverse sectoren, waaronder de sprankelende horeca en de cruciale beveiligingsbranche.

SUNWILL heeft horeca-uniformen ontworpen om ervoor te zorgen dat je er de hele dag scherp en professioneel uitziet, zonder in te leveren op comfort en bewegingsvrijheid. Of je nu een specifieke rol hebt binnen de horeca, we bieden de juiste werkkleding voor jou en je team.

De collectie van SUNWILL omvat blazers, vesten, broeken, jurken en rokken, waardoor medewerkers een slimme en professionele uitstraling behouden voor de klanten. Bovendien houden onze schorten en sloven je werkkleding altijd schoon en representatief. Voor slimme, stijlvolle en praktische horeca-uniformen voor elke positie in de sector, ben je bij SUNWILL aan het juiste adres.

SUNWILL staat synoniem voor bedrijfskleding die niet alleen voldoet aan, maar ook overtreft, de behoeften van diverse sectoren. 

Of het nu gaat om de hectische omgeving van de horeca, de gestroomlijnde sfeer van de administratie of de dynamische wereld van transport, SUNWILL heeft bewezen de perfecte balans te vinden tussen comfort, functionaliteit en stijl.

SUNWILL richt zich ook op de beveiligingssector, waar kleding niet alleen een professionele uitstraling moet hebben, maar ook functionaliteit en veiligheid moet bieden.

Voor meer informatie, maak een afspraak in onze showroom. We laten u graag de mogelijkheden zien.