Installatietechniek

Bij MVEA Bedrijfskleding streven we ernaar om professionals in de installatietechniek te voorzien van kleding die niet alleen comfortabel zit, maar ook maximale bescherming biedt. 

De kledinglijn van Blaklader combineert functionaliteit, duurzaamheid en ergonomisch ontwerp, waardoor het de ideale keuze is voor installateurs die in veeleisende omgevingen werken. De kledingstukken zijn voorzien van handige zakken en versterkte stiksels op cruciale plekken, waardoor ze bestand zijn tegen slijtage en dagelijkse belasting. Bovendien biedt Blaklader kledingstukken met diverse veiligheidsfuncties, zoals reflecterende details voor zichtbaarheid in donkere omstandigheden en verstevigde kniebeschermers voor extra comfort tijdens het knielen.

Wat betreft handbescherming bieden we de innovatieve Tegera snijbestendige handschoenen, een meesterwerk van techniek en veiligheid. De dunste snijbestendige handschoen van Tegera biedt ongeëvenaarde bescherming tegen snijwonden zonder in te leveren op flexibiliteit. Deze handschoenen zijn speciaal ontworpen om comfortabel aan te voelen tijdens het werk, waardoor installateurs optimale behendigheid behouden zonder concessies te doen aan veiligheid.

Bij MVEA Bedrijfskleding geloven we in het leveren van kwaliteitsproducten die voldoen aan de eisen van de moderne installateur. We bieden een complete oplossing die comfort, duurzaamheid en veiligheid garandeert, zodat installateurs zich kunnen concentreren op hun werk zonder zich zorgen te hoeven maken over hun kleding.

Ontdek vandaag nog ons assortiment kleding en handschoenen en geef uw installatieteam de bescherming en comfort die ze verdienen!

Wilt u meer weten? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.