Stucadoors & Schilders

Als stucadoor of schilder weet je dat vakmanschap niet alleen in je handen zit, maar ook in het juiste gereedschap én in de kleding die je draagt. Bij MVEA bedrijfskleding begrijpen we dat als geen ander. 

Blåkläder is net zo gedreven als jij. Het Scandinavische vakmanschap achter Blåkläder vertaalt zich in kleding die niet alleen duurzaam en functioneel is, maar ook nog eens comfort biedt waar je de hele dag op kunt vertrouwen.

Voor stucadoors en schilders is comfort en bewegingsvrijheid essentieel. Met het kleding assortiment van Blåkläder, ontworpen met jouw werk in gedachten, kan je vol vertrouwen elke klus aangaan. De verstevigde knieën van de werkbroeken zorgen voor comfort tijdens lange werkdagen, terwijl de handige zakken voldoende ruimte bieden voor al je gereedschap en benodigdheden.

Maar Blåkläder gaat verder dan alleen functionaliteit. Hun kleding is stijlvol en eigentijds, met een scala aan ontwerpen en kleuren die passen bij jouw professionaliteit en persoonlijke smaak.

Bij MVEA bedrijfskleding hebben we een breed assortiment Blåkläder kleding speciaal samengesteld voor stucadoors en schilders. Of je nu op zoek bent naar stevige werkbroeken, duurzame jassen of praktische shirts, we hebben alles wat je nodig hebt om jouw vakmanschap te ondersteunen.

Kies voor comfort, duurzaamheid en stijl – kies voor Blåkläder bij MVEA bedrijfskleding.

Voor meer informatie, maak een afspraak en kom langs in onze showroom.