Albatros

Albatros is één van de toonaangevende Duitse merken op het gebied van prestatie veiligheidsschoenen en werk- en outdoormode.

Alle Albatros artikelen zijn ontworpen en ontwikkeld door een internationaal team van PBM-experts in Duitsland. Al meer dan 40 jaar verbetert Albatros op duurzame wijze de kwaliteit, het comfort, de functionaliteit en het design om professionals te helpen elke dag met succes hun uitdagingen het hoofd te bieden.

Albatros werkschoenen zijn geschikt voor veel verschillende soorten beroepen. Zo zijn er schoenen met S1P normering, een neus van staal of composiet, een flexibele ondoordringbare tussenzool, een schokabsorberende hak en antistatische eigenschappen.

De S3 normering houdt in dat de veiligheidsschoen over een geprofileerde loopzool, geen gesloten hiel, over een schokabsorberende hak en antistatische eigenschappen beschikt en waterafstotende buitenkant heeft.

For a Better World

De Green Heart veiligheidsschoenen zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen. Dit bespaart nieuwe hulpbronnen en vermindert de hoeveelheid afval aanzienlijk. Uiteraard doet Albatros geen afstand van modern, vooruitstrevend design of comfort en doen ze geen concessies als het om veiligheid gaat.

IMPULSE.FOAM

De innovatieve IMPULSE.FOAM tussenzooltechnologie reageert op elke stap met een energie impuls. daarbij geeft het IMPULSE.FOAM niet alleen tot 55% van de energie terug, maar zorg het ook voor maximale demping, uitstekende stabiliteit en langdurig comfort.

bekijk onze Albatros schoenen

en laarzen >>>