Ontdek onze op maat gemaakte kledingpakketten voor opleidingen!

Bij MVEA bedrijfskleding begrijpen we dat de juiste kleding én schoenen cruciaal is voor het succes van elke opleiding. Daarom bieden we een unieke service aan: op maat samengestelde kleding- en schoenenpakketten die voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende studierichtingen.

Of het nu gaat om praktijkgerichte vakken, professionele stage-ervaringen of gespecialiseerde cursussen, wij zorgen ervoor dat studenten de juiste kleding hebben om te excelleren. Ons assortiment omvat alles, van stevige werkschoenen tot representatieve outfits die perfect zijn voor presentaties en zakelijke evenementen.

Hoe werkt het? Ons team van experts werkt nauw samen met onderwijsinstellingen om een diepgaand inzicht te krijgen in de specifieke eisen van elke opleiding. Vervolgens stellen we pakketten samen die niet alleen voldoen aan deze vereisten, maar ook comfort, duurzaamheid en stijl bieden, inclusief geschikt schoeisel voor diverse activiteiten.

Wij geloven in maatwerk, daarom kunnen onze pakketten worden aangepast aan individuele behoeften. Van het toevoegen van merklogo’s tot het selecteren van materialen en kleuren die perfect passen bij de identiteit van de opleiding – wij zorgen ervoor dat elk detail klopt, inclusief de juiste schoenen voor elke situatie.

Door te kiezen voor onze kleding- en schoenen pakketten, investeren onderwijsinstellingen in de professionele groei van hun studenten. We streven ernaar om niet alleen kleding en schoenen te leveren, maar ook vertrouwen, representatie en een gevoel van trots voor studenten die zich voorbereiden op hun toekomstige carrière.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we samen een kleding- en schoenenpakket kunnen samenstellen dat perfect past bij de unieke behoeften van jouw opleiding.

klik hier om naar de WEBSHOP te gaan of kies eerst de juiste opleiding:

Kledingpakket voor ROC opleidingen

Jij gaat ervoor! En dat ga je doen in goede, comfortabele kleding en schoenen. Daar zorgen wij voor! Naast het vaste pakket wat je hebt ontvangen op school kan je bij ons nog wat extra setjes kopen of je kledingpakket uitbreiden met bijvoorbeeld warme handschoenen, thermokleding en sokken.