JALAS WERKSCHOENEN

JALAS biedt veiligheids- en beroepsschoenen met hoogwaardige technologie. Alle voeten zijn verschillend, en daarom heeft Jalas een complete schoenenserie ontwikkeld.

De nieuwe producten van Jalas moeten voldoen aan een uitgebreide reeks van testen en eisen voordat ze worden uitgebracht. Bovenaan de lijst staan kwaliteit, comfort en fuctionaliteit, op de voet gevolgd door duurzaamheid en design.

MVEA is officieel Jalas dealer.

Wij zijn opgeleid om bij u de perfecte veiligheidsschoenen aan te meten. Met de Jalas FootStopService kunnen we heel eenvoudig en snel een analyse van uw voeten maken en indien nodig Jalas Neutralizer-inlegzolen aanmeten. 

Omdat het belangrijk is dat de schoen goed past, raden we u aan om bij ons in de winkel te komen passen.

Heeft u al eerder Jalas schoenen gehad? Bestel ze dan makkelijk online via onze webshop. 

JALAS FSS-technologie op wetenschappelijke basis voor professionals.

JALAS FootStopService (FSS) is ontwikkeld door medisch specialisten en maakt gebruik van software die drukverschillen in kaart brengt, om zo uw voetboogtype en drukpunten te bepalen. De scanner helpt bij het lokaliseren van probleemgebieden die blessures door overbelasting, hielspoor, zenuwproblemen of ander ongemak kunnen veroorzaken. Met JALAS FootStopService kunnen we  gemakkelijk de voor u optimale inlegzool kiezen.

Het duurt slechts 10 seconden om een analyse van uw voeten te maken, en de sokken hoeven niet uit. De scanner registreert direct de voetboog en meet de drukpunten. Daarna toont het scherm de locatie van de drukpunten, en of de voetboog laag, middelhoog of hoog is.

Hielspoor

Onder de hiel zit een vetkussen dat werkt als een buffer. In de hiel zit een klein vetkussen omsloten door weefsel om de hiel bij elkaar te houden en maximale demping te geven tijdens het lopen of rennen. Als het vetkussen wordt ingedrukt als gevolg van zware belasting, zal het vetweefsel opzij schuiven en wordt het dempende effect verminderd. Dit is wat wij hielspoor noemen.
Hielspoor kan worden herkend op een röntgenfoto en lijkt op een botuitsteeksel. Het uitsteeksel ontwikkelt zich vaak in combinatie met een ontsteking van de plantaire fascia. Een duidelijk teken van een ingedrukt vetkussen op de heel, zijn barstjes op de achterkant van de hiel.

Een inlegzool met de juiste holtesteun zal helpen om de druk gelijkmatiger over het hele voetgebied te verdelen en de druk op de hiel te verminderen.

Lage rugpijn kan vaak worden voorkomen door goede voetbescherming

Geen enkel paar voeten is identiek. Sommige voeten zijn breder, platter of worden blootgesteld aan grotere druk onder de bal van de voet, Andere hebben extra schokdemping onder der hiel nodig. En veiligheidsproblemen worden niet alleen maar opgelost door extra vulling of demping. Zo worden veel voeten blootgesteld aan letsel door herhaalde bewegingen (RSI), hetgeen invloed kan hebben op de enkels, onderbenen, knieën, heupen of de onderrug. Het vinden van de juiste inlegzolen en de juiste veiligheidsschoenen is dé oplossing voor dit probleem.

FSS-inlegzolen neutraliseren en stabiliseren vanaf de basis, door het ondersteunen van de voetboog op de juiste plek.

Maak een afspraak en laat een voetscan maken.

  • Maak een afspraak 
  • Kom langs in onze showroom
  • Voetscan wordt gemaakt door middel van de 3D scan.
  • Doorspreken welke inlegzool voor u geschikt is.  
Laden...

bekijk onze Jalas schoenen, inlegzolen én sokken >>>