Regenkleding

Wanneer het weer zich van zijn natste kant laat zien, is goede regenkleding niet alleen een kwestie van comfort, maar ook van veiligheid. Bij MVEA Bedrijfskleding begrijpen we dat werkzaamheden doorgaan, ongeacht de weersomstandigheden. Daarom bieden we een uitgebreide selectie regenkleding die niet alleen bescherming biedt tegen regen en wind, maar ook zorgt voor zichtbaarheid in alle omstandigheden.

Onze regenkledingcollectie is ontworpen om werknemers te beschermen in alle weersomstandigheden. Waterdichte en ademende materialen houden u droog en comfortabel, zelfs tijdens hevige regenval. Met functies zoals getapete naden, verstelbare manchetten en waterafstotende ritsen bent u verzekerd van maximale bescherming tegen de elementen.

Wanneer werken in regenachtige omstandigheden samengaat met de noodzaak om zichtbaar te zijn, biedt onze regenkleding opvallende kleuren en reflecterende details. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat u zelfs in slecht weer goed zichtbaar blijft, wat essentieel is voor de veiligheid op de werkvloer. Dag of nacht, regen of zonneschijn, u blijft altijd zichtbaar voor uw teamgenoten en omgeving.

Onze regenkleding is niet alleen functioneel, maar ook comfortabel. Ergonomisch ontworpen om bewegingsvrijheid te bieden, zodat u zich vrij en comfortabel kunt blijven bewegen, zelfs met meerdere lagen kleding aan. Dit zorgt voor een optimale werkomgeving, ongeacht de weersomstandigheden.

Bij MVEA Bedrijfskleding geloven we in het bieden van regenkleding die voldoet aan de hoogste normen van bescherming, zichtbaarheid en comfort. Ontdek onze diverse collecties en zorg ervoor dat uw team goed beschermd en zichtbaar blijft, ongeacht de weersomstandigheden.

Kies het level op basis van uw behoeften en beroep. Drie levels maken de keuze eenvoudig.

Level 1 voor zware omstandigheden

Soepele en lichtgewicht stof voor die veel bewegen en de kleding snel en gemakkelijk moeten kunnen aan- en uittrekken.

Level 2 voor de zwaardere omstandigheden

Voor diegenen die tijdens de werkdag in sterke, duurzame kleding moeten werken.

Level 3 voor de zwaarste omstandigheden

Voor diegenen die extreem duurzame materialen nodig hebben bij het uitvoeren van taken in uitdagende omgevingen.

Wilt u meer informatie? maak een afspraak en kom langs in onze showroom.