Gehoorbescherming

Gehoorproblemen staan al jaren in de top 3 beroepsziekten. Hoewel technieken om geluidsoverlast bij de bron aan te pakken steeds beter worden, blijft er altijd nog voldoende lawaai over om je tegen te wapenen. Met goede gehoorbescherming blijf je gehoorschade een stap voor.

Komt het geluidsniveau boven de 85dB(A), dan is de werknemer verplicht gehoorbescherming te dragen en is de werkgever verplicht daarop toe te zien. Daarnaast moet de werkgever audiometrisch onderzoek aanbieden, om het gehoor te monitoren.”


Wat zijn otoplastieken?

We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt ‘ wat zijn otoplastieken nu precies?’. Otoplastieken betekent letterlijk op maat gemaakte oordoppen. Geen gedoe met dat het net niet past of oncomfortabel zit, nee otoplastieken zijn duurzaam en passend bij jouw oor. Met onze otoplastieken heb je zo min mogelijk last van het feit dat je oordoppen draagt en ze bieden je de bescherming die je nodig hebt.

Je hebt maar één paar oren, wees er daarom zuinig op!

Er zijn verschillende otoplastieken verkrijgbaar. Zo zijn er speciale otoplastieken voor communicatie, muziek, schietsport, slapen, studeren en vliegen en voor de motor en cabrio. Elk hebben zij hun eigen unieke eigenschappen en beschermt de een meer tegen harde geluiden dan de ander en is het ook afhankelijk voor welk gebruik.

Wat jouw wensen en eisen ook zijn, je wilt je oren het beste beschermen om je gehoor niet te beschadigen. Samen met Hearings zet je de eerste stap in de goede richting als het op gehoorbescherming aan komt.

Onze oordoppen op maat zorgen ervoor dat de otoplastiek beter past, meer comfort heeft en ontzettend duurzaam is. Daarom spreken wij ook liever van otoplastieken in plaats van oordoppen. Ze brengen comfort voor de gebruiker en zijn speciaal op maat gemaakt.


Otoplastieken aanmeten:

Dat kan bij ons in de showroom:
Ieder 1e vrijdag van de maand
&
Iedere zaterdagochtend tussen 9 & 12 uur

Voor bedrijven op locatie neem even contact met ons op voor een afspraak.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie, bel ons voor een vrijblijvend gesprek +(31) 023 369 09 91 of vul hier het contactformulier in en wij nemen met u contact op.